Symbol Suggestion™ kereső módszer

A program ezen verziójában elérhető a Symbol Suggestion™ kereső módszer, amely a vevők, szállítók, termékek és projektek esetén az eddigi kód alapú keresés mellett a kulcsszavak alapján történő, szuggesztív módszerrel javaslatot tesz a kivánt adatra. A működés felhasználónként beállítható, alapértelmezetten bekapcsolásra kerül.

Gyártás modul

Termék darabjegyzéke alapján lehetőség van saját gyártást, szétszerelést végrehajtani és bizonylattal követni.

Termék darabjegyzék

Gyártás modul esetén a termékhez az összetevők a darabjegyzékben feltűntethetőek, támogatva ezzel a gyártás folyamatát.

Termék nem beszerezhető vagy nem értékesíthető

Gyártás modul esetén termékenként beállítható, hogy a termék nem beszerezhető (csak gyártással állítható elő) vagy nem értékesíthető (mert gyártáshoz alkatrész vagy alapanyag). A nem beszerezhető beállítás a bentragadt készlet kisöprésér is elősegíti.

Selejtezés

Külön bizonylaton van lehetőség a selejtezés végrehajtására. A funkció hasonló a raktári kiadáshoz, a vevő helyett átvevő szerepeltethető rajta.

CRM modul

A CRM modul használatával lehetőség van a partnerekkel történt kapcsolatfelvételek (partnerkapcsolatok) rögzítésére és visszakeresésére.

Emlékeztetők

A partnerkapcsolatok létrehozásakor lehetőség van egy vagy több emlékeztető létrehozására is. Ezek a főképernyőn és a naptárban is megjelennek. Amennyiben más felhasználónak osztunk ki emlékeztetőt, úgy az megfelel valamilyen feladat kiosztásának. Az emlékeztetők – amennyiben megvalósul az esemény – partnerkapcsolattá válhatnak és lehetőség van azonnali bizonylat kiállításra is.

Outlook integráció

Outlook levelek főképernyőre való áthúzásakor (drag and drop) automatikusan létrejön egy partnerkapcsolat. Amennyiben a feladó email cím eddig nem szerepelt a rendszerben, lehetőség van új vevőként, szállítóként vagy meglévő partner új kapcsolattartójanként létrehozni. A forrás email tárgya, szövege automatikusan beillesztésre kerül a partnerkapcsolat bejegyzésbe.

Vevői %-os kedvezmény

Lehetőség van vevőnként %-os kedvezmény megadására, amely a vevő termékcsoportonkénti kedvezményénél erősebb. A kedvezmény a kiválasztott/hozzárendelt árkategórián túl, a feltűntetett kedvezmény beállításában játszik szerepet.

Ország és megye használata

Külföldre történő értékesítésnél illetve külföldről történő rendelésnél, beszerzésnél fontos a cégadatok és vevő/szállítóadatokban szerepeltetni az ország és megye/tartomány információkat. A rendszerbeállításban ez bekapcsolható. Ilyen esetben a cégadatok illetve a vevők/szállítók is bővíthetőek ilyen információval. Az adatok a nyomtatványokon is megjelennek.

Hibajavítás: Linux-os kiszolgáló

Linux-os kiszolgálón a Cégek karbantartása menüpont funkciói néhány esetben hibásan működhettek.

Hibajavítás: Adatbázismentés csak helyi gépen

A néha előforduló hibák miatt adatbázis mentésére csak azon a számítógépen van lehetőség, amelyik a kiszolgáló. Emiatt az adatbázis beküldése is csak ezen a számítógépen működtethető.

Hibajavítás: Erőforrás felhasználás

Több napig tartó használat esetén a program az adatbázis szerver memóriáját túlzottan elhasználhatta. A memória a programból való kilépéskor felszabadult, a hiba csak a több napon át tartó programfutáskor jelentkezett.

Hibajavítás: Gyűjtőszámla ÁFA összesítő

Gyűjtőszámla esetén a végösszeg is szerepel egy ÁFA összesítőben.

Hibajavítás: Levelezőprogram beállítás

Ha a számítógépen a levelezőprogram nincs beállítva, a Symbol Ügyvitel hibát okozott a hírlevél gombra kattintva.