Bejegyzések ‘backup’ kulcsszóhoz

Biztonsági mentés visszatöltése

A biztonsági mentést az Eszközök/Cégek karbantartása menüpontban állíthatja vissza. A kiválasztott biztonsági mentés állomány egynél több céget is tartalmazhat. Ilyen esetben ki kell választani a forrás adatbázist. A cél adatbázist minden esetben meg kell adni. Amennyiben a jelenleg használt adatbázisba töltjük vissza a biztonsági mentést, úgy a program újraindítása szükséges, amelyre a program figyelmeztet. Ha […]

Szóljon hozzá

Teljes biztonsági mentés készítése

Az összes céges adatbázisról az Eszközök/Cégek karbantartása menüpontban készíthet biztonsági mentést. A cél fájl kiválasztása után minden kijelölt cég adatbázisa tömörített formátumban elhelyezésre kerül a fájlban. A biztonsági mentéseket mindig tartsa külön meghajtón vagy külön számítógépen!

Szóljon hozzá

Biztonsági mentés készítése

Egy kattintással készíthet biztonsági mentést az Eszközök/Gyors biztonsági mentés menüpontban. A fájl helyének kiválasztása után az aktuálisan használt cég adatbázisának tömörített változata kerül mentésre fájlként. A biztonsági mentéseket mindig tartsa külön meghajtón vagy külön számítógépen!

Szóljon hozzá