Évek óta felmerülő igény, hogy meglévő vagy újonnan létrehozott webáruház rendszerhez kapcsolódni lehessen az ügyviteli szoftverekkel. A Symbol eXtension módszer számos lehetőséget biztosít Önnek erre, sőt olyan technológiák is elérhetőek, amik eddig csak a nagyvállalati környezetben voltak biztosítottak.

Webes rendszerekhez való kapcsolódáshoz ideális megoldás egy SyX beépülő létrehozása. Az adott cégre vagy webáruházra szabott SyX beépülő a következő előnyökkel jár:

Bármilyen webáruházhoz kapcsolható. Az általános üzleti alkalmazások vagy csak néhány webáruházhoz adnak kapcsolódási felületet vagy speciális, előredefiniált kapcsolódási platformot kell a webáruházban megvalósítani. Jelen megoldásunkban a webáruháznak NEM KELL szabványos felülettel rendelkeznie, hogy az abban tárolt adatokhoz hozzáférjünk. Bármilyen speciális, akár “házon belüli” megoldás is felhasználható.

Extrém igények is kiszolgálhatóak. Mivel egyedi megoldásokról van szó, nem ijedhetünk meg az olyan extrém igényektől sem, amelyek nem általános megoldások, hanem a cég egyedi folyamataita szabott módszerek. Ilyen például:

  • Csak bizonyos raktárak készleteinek feltöltése a webre, kihagyva a selejt/garanciális raktárban lévő termékeket.
  • Automatikus termék létrehozás a webáruházban, amennyiben az ügyviteli rendszerben tárolt termék még nem szerepelt a ott.
  • Termékképek automatikus konverziója, amely lehetővé teszi, hogy a PNG formátumú képeket a weben megjeleníthető JPG típusú képekké konvertáljuk és/vagy vízjellel lássuk el.

Nem kerül sokba a fejlesztés. Mivel a SyX technológia nem igényli, hogy az ügyviteli rendszerben kerüljenek megvalósításra új fejlesztések, amelyek csak egy-egy cég igényeit szolgálják ki, ezért nem kell számolni azzal a plusz költséggel, amelyet az egyedi igények jövőbeni karbantartásáért számolnak fel a fejlesztőcégek.

Akár a cég saját magának is megvalósíthatja. Lehetőség van arra, hogy a webáruház illesztést a cég saját magának (házi fejlesztő csapat) készítse el. Ezáltal az üzleti logika házon belül marad és nem kell külön fejlesztési díjat fizetni ha valami változik a webáruházban vagy a teljes webáruház lecserélésre kerül.

SyX beépülő rendszerünk a syx.symboltech.hu címen érhető el, ingyenesen tölthető le mindenki számára.