E-mail küldés

E-mail küldésére van lehetőség a rendszerbe integráltan. Minden lista (Excel-ben), nyomtatvány előnézet (PDF-ben) küldhető a beépített e-mail üzenet ablakkal. Ezen kívül partnereknek is küldhető közvetlen e-mail. Felhasználónként alkalmazhatóak az e-mail beállítások.

Bizonylatok e-mailben

E-mail üzenetként küldhetőek a következő bizonylatok: árajánlat, vevői rendelés, szállítólevél, számla, szállítói ajánlatkérő, szállítói rendelés, egyenlegközlő és fizetési felszólítás.

Termékcímke és vonalkód nyomtatás

Előre létrehozható címkesablonok (és etikettek) alapján nyomtathatunk termékekhez címkéket, etiketteket. Számos mező közül választhatunk: vonalkód, terméknév, gyártó, termékcsoport, méretek, stb.

Adatok címkézése

Vevő, Szállító, Termék és minden bizonylat címkézhető, azaz kulcsszavakat lehet hozzájuk rendelni. A beállított egy vagy több kulcsszóra szűrni lehet. A főablakon megjeleníthető egy Címekfelhő, amely a címkéket gyakoriságuknak megfelelő metűmérettel jeleníti meg. A címkékre kattintva azonnal kinyitható a megfelelő lista. Felhasználói beállítás függvényében a címkék a listák első oszlopaiban is meg tudnak jelenni.

Foglalt készlet

Nyitott vevői rendeléseken foglalt készlet külön menüpontban elérhető.

Adatmezők elhelyezése a megjegyzésekben

A bizonylatok megjegyzéseiben, a záró és lábléc szövegekben lehetőség van adatmezőket (vevőnév, cím, bizonylatszám, stb.) elhelyezni.

Átnevezhető bizonylatok

A számla kivételével minden bizonylattípus bizonylattömbönként átnevezhető. Lehetőség van a szállítólevél, rendelés, raktárközi átadás és minden további bizonylat átnevezésére. Az új nevek a nyomtatványok fejlécében jelennek meg.

Nem automatikus szerződés

Lehetőség van nem automatikusan alkalmazott szerződések alkalmazására. Az ilyen szerződések és a benne foglalt árak csak akkor kerülnek alkalmazásra, ha közvetlenül kiválasztásra kerülnek a bizonylatokon.

Bizonylatok számlázása

Árajánlat, rendelés, szállítólevél bizonylatokat egy kattintással tudunk számlázni a bizonylatok listájából. A bizonylatátmenetek megvalósításra kerültek az árajánlatok, vevői rendelések szállítólevélen történő felhasználásakor is. A korábbi, egynél több bizonylat beemelését lehetővé tevő működés továbbra is elérhető.

Termékcsoport kedvezmények másolása

Termékcsoport kedvezmények egyik vevőről másik vevőre való gyors másolása.

Bizonylattömbhöz rendelhető raktár

Bizonylattömbhöz rendelhető raktár. Ilyen esetben alapértelmezetten ebből a raktárból történik a számlázás. Kötelezőség esetén a raktár nem is módosítható a bizonylatokon.

Keresőablakok kisebb oszlopszélesség

Áttekinthetőség miatt keresőablakaink oszlopainak szélességét maximalizáltuk, így hosszú vevő vagy terméknevek esetén is több oszlop látható. A maximalizált oszlopok beállítást a CTRL+J billentyűvel lehet elérni.

Termékkereső gyártó szűrés

Termékkereső ablak gyártó szerinti szűrése nagy elemszám esetén alábontja kezdőbetű szerint a gyártókat.

Pénznemenként megadható ár tizedesjegyek

A termékenként beállítható egységár tizedesjegyek pénznemenként felülbírálhatóak. Így a HUF-ban 1 tizedesjeggyel megadható egységárú termék EUR egységára megadható akár 3-4 tizedesjegy pontossággal is. A tizedesjegy beállítások a termékek csoportos módosító műveletei között helyet kaptak.

Min/Max listák bővítése

Termék min/max készlet listái új oszlopokkal bővültek. Megjelenik az optimum mennyiséghez való viszony mennyiség és százalékos értékben is.

Értékesítés kimutatás listák bővítése

Vevő és termékforgalmi listákon lehetőség van a számlák mellett a még ki nem számlázott szállítólevelek megjelenítésére is.

Economy nyomtatás

Rendszerbeállítások szintjén állítható, hogy a bizonylatok nyomtatása Economy (gazdaságos) üzemmódban történjen. Ilyen esetben a bizonylatok szürke területei nem kerülnek nyomtatásra.

Árajánlat kedvezményes ár

Árajánlaton feltüntetésre kerül a kedvezményes ár, az eredeti ár áthúzott értéke alatt.

Termék napi készlet pontosabb szűrés

Termék napi készlet listán van lehetőség csak egy raktár megjelenítésére és a céges készlet eltüntetésére. Ilyenkor a Csak készleten lévő beállítás erre az egy raktárra vonatkozik.

Fizetési határidő napok száma

Számlákon és díjbekérőkön a fizetési határidő napok száma indicátorban megjelenik. Lehetőség van a napok számát gyorsmenüből is választani.

Csak egy számítógépen futtatható SyX beépülő

A SyX beépülők esetén opcionálisan beállítható egy számítógépnév, amelyen a SyX beépülő futtatható. Így elkerülhető, hogy párhuzamosan, több számítógépen is fut valamilyen export vagy import műveletet végrehajtó SyX beépülő.

Enterprise: Gyűjtőtermék

Termékeket úgynevezett gyűjtőtermékek alá rendelhetjük. A gyűjtőtermékekre lehet csoportosítani. Gyűjtőtermék bizonylatra történő kiválsztásakor a terméket konkretizálni kell valamely nem gyűjtőtermékkel. Ezáltal lehetőséget biztosítunk apró jellemzőikben eltérő termékek összefogására (cipőméret, stb.).

Hibajavítás: Villáminformációk éves árbevétel

Villáminformációk éves érbevétel összege nagy összegű, stornózott előleg számlák esetén negatív értéket is felvehetett.

Hibajavítás: Bankbizonylatok és egyenlegek

A visszamenőleg rögzített bankbizonylatok esetén a bankbizonylatok listája hibás egyenleget számolt.